
محصولات اصلی لبنیات و فلینگ برای کارگاهای تولیدی شیرینی پزی و مواد غذایی
قیمت خرید و فروش عمده فیلینگ و مواد مورد نیاز قنادی

انواع شُکلات سوربن کاله





نسکافه، کرم کاکائو با مغز فندق سوربن
کرم کاکائو با مغز فندق سوربن، مغزی چند منظوره ای است که طعم فوق العاده عالی دارد. این عطر و طعم خاص به دلیل استفاده از فندق ایرانی است. این محصول به واسطه کیفیت فوق العاده و کارایی عالی به خوبی با کاربردهای پرطرفدار شما ذائقه هستند. کرم کاکائو مغزی فندقی سطلی کاله به طور ویژه ای در محصولات تازه و منجمد قابل استفاده هستند و به خوبی در محصولات خشک با ماندگاری طولانی مدت کاربرد دارد.
ترکیبات: شکر، روغن گیاهی، پودر کاکائو، پودر فندق، شیر خشک بدون چربی، کره کاکائو، لسیتین، وانیلین
طعم :فندق, فندقی، نسکافه، کرم کاکائو
- برند: سوربن (sorbon)
- ابعاد بستهبندی: 20x18x16 سانتیمتر
- وزن کل: 3200 گرم
- طعم: فندقی
- وزن خالص: 3000 گرم
- ماندگاری: 12 ماه پس از تولید
- نوع محصول: کرم کاکائو فندقی
- قابل استفاده: در انواع محصولات نانوایی و قنادی
- مناسب: مصارف صنفی و صنعتی
- کیفیت: اعلاء
- شرایط نگهداری: خارج از یخچال و در دمای کم تر از 25 درجه سانتیگراد نگهداری شود.
- شماره پروانه بهداشت: 56/13865
- بسته بندی: سطل پلاستیکی
- محصولات نهایی: کیک تولد, اکلر و شو, کیک صبحانه, کیک عروسی, مافین, شیرینی دانمارکی, تارت شکلات, رولت, شکلات قالبی, کوکی
گلیز: توت فرنگی، سیب و کیوی، صدفی
برای تغییر این متن بر روی دکمه ویرایش کلیک کنید. لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نام
کرۀ مخصوص پخت و پز از جمله کره هایی با منشاء چربی حیوانی می باشد که عطر و طعم فوق العاده ای به غذا می دهد. در هنگام پخت و پز، این محصول در برابر گرما مقاوم است.
کرۀ مذکور حاوی آنتی اکسیدان بالایی است که می تواند به تقویت سیستم ایمنی کمک کند.به علت محتوای چربی بالای آن، نباید زیاد مصرف شو
فهوم از صنعت چاپ و با استفاده از طراحان گرافیک است.
مغزی: عسلی، شُکلاتی، وانیلی، شیری
پنیر خامه ای نوعی پنیر نرم سفید است که طعم ملایمی دارد. تفاوتی که این پنیر با پنیر های دیگر دارد این است که پنیر خامه ای را نمی گذارند بماند تا به اصطلاح رسیده شود؛ بلکه آن را تازه مصرف می کنند.
پنیر خامه ای همانند سایر پنیر ها منبع غنی از پروتئین، کلسیم، فسفر، انواع ویتامین ها و کربوهیدرات می باشد. چربی موجود در پنیر، عامل اصلی ایجاد طعم و بافت آن می باشد، به همین دلیل ، افراد به مصرف پنیرهای پرچرب تمایل بیشتری دارند.
پنیرها با توجه به نوع شیر (شیر کامل، شیر کم چرب و شیر بدون چربی) و نوع خامۀ مورد استفاده در تهیه پنیر ، از نظر میزان چربی تنوع بسیار زیادی دارند.
پنیر خامه ای مستقیما از شیر پرچرب (شیر تازه و خامه) بدست می آید، به همین خاطر این محصول یک پنیر کاملاً طبیعی محسوب می شود.
از این نوع پنیر علاوه بر مصرف در صبحانه در تهیه برخی از دسر ها از جمله کیک پنیری و در آشپزی و تهیه برخی ساندویچ ها استفاده می گردد.
شکلات سکه ای تلخ سوربن – 3500 گرم
- وزن بستهبندی: ۳55۰ گرم
- وزن خالص شکلات: ۳.۵ کیلوگرم +- ۲%
- ابعاد بستهبندی: 40×۱۰×27 سانتیمتر
- شماره پروانه بهداشت: ۵۶/18773
- طعم: کاکائویی
- نوع شکلات: تلخ و شیرین
- رنگ شکلات: قهوه ای تیره
- شکل ماده غذایی: سکهای
- مناسب: مصارف صنفی و صنعتی
- سایر توضیحات: شکلات شیری جهت مصارف قنادی
- نحوه نگهداری: در جای خشک و خنک
- دمای نگهداری: ۱۸ تا ۲۵ درجه
- محصولات نهایی: مناسب برای تهیه ترافل, تاپینگ, دکور, موس, گاناش, کیک شکلاتی, کیک تولد, اکلر و شو, کیک صبحانه, کیک عروسی, مافین, شیرینی دانمارکی, تارت شکلات, رولت, شکلات قالبی
- ترکیبات: شکر، روغن جانشین کره کاکائو، پودر کاکائو، شیر خشک بدون چربی، شیر خشک کامل، پودر آب پنیر، لسیتین (ای ۳۲۲)، وانیلین
شکلات سکه ای سفید سوربن – 3500 گرم
- وزن بستهبندی: ۳55۰ گرم
- وزن خالص شکلات: ۳.۵ کیلوگرم +- ۲%
- ابعاد بستهبندی: 40×۱۰×27 سانتیمتر
- شماره پروانه بهداشت: ۵۶/18773
- طعم: شیری
- نوع شکلات: شیرین
- رنگ شکلات: سفید
- ش